انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار جلسات مجلس مجازی می‌شود؟ شهادت ۳ رزمنده در حمله هوایی به آبادان + اسامی شهدا پزشکیان: تمام ظرفیت‌های کشور برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی بسیج شود/ دارو‌های حیاتی اولویت قطعی دولت است تعطیلی ادارات هرمزگان در سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۳ و ۲۴ تیر قطعی شد + جزییات کامل روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت

طباطبائی: ایران در مورد توانایی‌های موشکی، هسته‌ای و غنی‌سازی مذاکره نخواهد کرد

طباطبائی: ایران در مورد توانایی‌های موشکی، هسته‌ای و غنی‌سازی مذاکره نخواهد کرد معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه «ما با توجه به استانداردهای دوگانه آژانس، مطلقاً به رافائل گروسی اعتماد نداریم»، گفت: «کسی که از بمب هسته‌ای علیه کشور دیگری استفاده کرده است، اکنون سعی دارد مانع از داشتن برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز کشورها شود.»
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۲۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 11
کد خبر: ۲۸۳۱۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از تلاش ناموفق رژیم صهیونیستی برای ترور «مسعود پزشکیان» در جریان یک جلسه نظامی در طول جنگ خبر داد. 

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور همچنین به برخی جزئیات در طول جنگ اشاره و آنچه در مورد مذاکرات تاکید شده را مورد تایید قرار داد. او  تاکید کرد: رژیم اشغالگر اسرائیل سعی در ترور تعدادی از مقامات سیاسی ایران، از جمله رئیس جمهور مسعود پزشکیان، داشته است. 

طباطبایی توضیح داد که این حمله در حالی رخ داده است که پزشکیان در طول جنگ با فرماندهان نظامی دیدار می‌کرد و خاطرنشان کرد که انفجار ناشی از این حمله بزرگ بوده است. 

این معاون رئیس جمهور ایران به روزهای پایانی تجاوز اسرائیل پرداخت و تاکید کرد که برخی از کشورهای منطقه درخواست‌های ایالات متحده و اسرائیل را برای آتش‌بس در روزهای پایانی نبرد به ما ابلاغ کردند. 

طباطبایی درباره مذاکرات به المیادین گفت: «اگر به میز مذاکره برگردیم، اجازه نخواهیم داد که دوباره از این میز به عنوان وسیله‌ای برای فریب استفاده شود.» 

او همچنین اظهار داشت: ایران در مورد توانایی‌های موشکی، دانش هسته‌ای و غنی‌سازی خود مذاکره نخواهد کرد، زیرا آن‌ها «حق ما» هستند. 

سید مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور از تلاش ناموفق رژیم صهیونیستی برای ترور «مسعود پزشکیان» در جریان یک جلسه نظامی در طول جنگ خبر داد. 

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس جمهور همچنین به برخی جزئیات در طول جنگ اشاره و آنچه در مورد مذاکرات تاکید شده را مورد تایید قرار داد. او  تاکید کرد: رژیم اشغالگر ا

سرائیل سعی در ترور تعدادی از مقامات سیاسی ایران، از جمله رئیس جمهور مسعود پزشکیان، داشته است. 

طباطبایی توضیح داد که این حمله در حالی رخ داده است که پزشکیان در طول جنگ با فرماندهان نظامی دیدار می‌کرد و خاطرنشان کرد که انفجار ناشی از این حمله بزرگ بوده است. 

این معاون رئیس جمهور ایران به روزهای پایانی تجاوز اسرائیل پرداخت و تاکید کرد که برخی از کشورهای منطقه درخواست‌های ایالات متحده و اسرائیل را برای آتش‌بس در روزهای پایانی نبرد به ما ابلاغ کردند. 

طباطبایی درباره مذاکرات به المیادین گفت: «اگر به میز مذاکره برگردیم، اجازه نخواهیم داد که دوباره از این میز به عنوان وسیله‌ای برای فریب استفاده شود.» 

او همچنین اظهار داشت: ایران در مورد توانایی‌های موشکی، دانش هسته‌ای و غنی‌سازی خود مذاکره نخواهد کرد، زیرا آن‌ها «حق ما» هستند. /فرارو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار